Vindbaar, professioneel en eigentijdse website voor uw tandartsenpraktijk

Ook voor uw praktijk is het belangrijk om online goed gevonden te worden. Er zijn immers, ook in regio, tal van mensen op zoek naar een nieuwe of andere tandarts. Zorg dus dat u ‘top of mind’ komt bij uw toekomstige patiënten! Met Controlsite verschijnt uw website op een stevige positie in de zoekresultaten.

Professionele uitstraling, eenvoudig bij te houden

Veel mensen zien op tegen het bijhouden van een website. Ieder zijn vak. Daarom richtten wij het systeem zo in dat u eenvoudig alle informatie kwijt kunt. We geven u graag enkele tips. Van behandelingen tot de introductie van team, openingstijden, contactmogelijkheden, het plaatsen van reviews, foto’s, filmpjes, etc. Gebruiksvriendelijk en logisch.

Met een professioneel design, dat past als een jas. En automatische updates van tarieven en technische zaken ‘onder water’. Zo profileert u uw praktijk met een eigentijdse website en een uitstraling die bij u past. En dat wekt vertrouwen.

Check ons portfolio en laat u inspireren!

Responsive design

Uiteraard is de nieuwe website zowel op een desktop, laptop, tablet en mobiel goed te lezen. Het ontwerp past zich automatisch aan aan elke device.

Veiligheid

Ook in uw nieuwe website zorgen we voor een veilige verbinding. Dat doen we met het installeren van een zogeheten SSL-certificaat. Uw website krijgt zo, ook vanuit zoekmachines, een betrouwbaar ‘etiket’ en zal beter scoren in zoekresultaten.