Over Webova Nederland

Webova Nederland. Een prachtige (merk) naam voor de basis van een modern internet bedrijf, met pure passie voor het internet vak.
Iedere werkdag houden wij ons aan de vaste kernzaken namelijk; Web, Emotie, Betrouwbaar, Overal Online, Vindingrijk en Ambitieus.

Webova Nederland is opgericht door internet ondernemer Jeffrey van Tiggelhoven. Jeffrey van Tiggelhoven heeft sinds 2004 veel ervaring in de internet sector en heeft meer dan duizend websites van diverse projecten opgeleverd. Projecten van kleine- tot grote ondernemingen.

Webova Nederland focust zich op bedrijven en ondernemers die zelf graag (eenvoudig) de controle over hun software willen hebben, zonder hiervoor een opleiding te hoeven volgen. Op deze wijze kunnen de ondernemers, medewerkers of marketing afdeling van een bedrijf makkelijk zelf de inhoud aanpassen zonder hiervoor steeds contact te hoeven hebben met derden.

Webova Nederland verzorgt ook het maandelijkse onderhoud van de applicaties inclusief de hosting. “Zo ontzorgen wij de gebruiker die met onze software werkt, zodat diegene zich alleen hoeft te richten op de hoofdzaak. Namelijk het bijhouden van de content”.